Vaření je pro nás    cestou

V roce 2014 Monika a David začínali společně svůj život a zároveň se chtěli věnovat tomu, co je baví. Na začátku byla myšlenka využít své nemalé (prostě připravovala se skoro denně) zkušenosti s přípravou cizrnové pomazánky, tzv. hummusu. Začalo se vymýšlet, jak nemít výrobu doma v kuchyni, až se nám z toho nakonec vyloupla restaurace. V roce 2015 jsme po měsícíh plánování, překážek a předělávek otevřeli naší samoobslužnou restauraci v Uherském Brodě. Ano v působišti J. A. Komenského. Do oken jsme si vylepili (možná pro někoho provokativně, pro nás jasné sdělení) plakáty s nápisem "Jan by u nás jedl."

Od začátku jsme byli mile překvapeni, kolik lidí o náš koncept, tenkráte ještě vegetariánsko/veganské samoobslužné restaurace, projevilo zájem.

Na konci roku 2016 otevíráme druhou restauraci a to v Hodoníně. A potvrzuje se nám, že lidí hledajících změnu ve stravování je nemálo. I těch etických se na malém městě našlo pár.

Na začátku roku 2017 dochází k další důležité události a tou je příchod Ivi. Z kolegyně se brzo stala rodinnou přítelkyní a jedním z hlavních pilířů Napoli Kuchyně.

V roce 2021 dochází k ráznému, ale jednoduchému rozhodnutí, a to k ukončení samotného provozu restaurace. Každá cesta má své mety. V té době už ale pomalu zrál nápad naší nabídku rozšířit dál za hranice Slovácka. Z Napoli Kuchyně se nám "vylouplo" VYROSTLO NA.POLI.

Naše nové malé, milé. Budeme rádi, když vyzkoušíte naší polévku, naložený rendang, cibulové čatní, to vše pěkně zavařené ve skle.

Naše cesta je ke sledování 

na Facebooku nebo Instagramu

a objednat si můžete na našem e-shopu

Díky moc.
Monika, Iva, David
s podporou našich dětí, psů..